Set home screen android

★★★★☆

Va prezentam set home screen android doar pentru tine. Avem un singur scop: sa adunam cele mai bune oferte si recenzii, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa mergeti in alta parte.

Perfect pentru tine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este rolul la set home screen android?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, dacă aveți un monitor de acasă configurat pe telefonul Android care arată ca o grămadă de pictograme. Dar ce se întâmplă dacă trebuie să personalizați afișajul proprietății pentru a o face să pară ceva mai personalizat pentru propriile cerințe? Există alte câteva moduri de a face acest lucru, iar cea mai importantă în acest moment este să decideți cum doriți să arate ecranul dumneavoastra de pornire.

O modalitate binecunoscută de a vă personaliza ecranul de pornire este să utilizați un lansator. Un nou lansator este un program pentru a vă personaliza ecranul de pornire. Există mai multe lansatoare concepute pentru Android, iar cele mai populare sunt motoarele de căutare Now Launcher și cel mai recent Kindle Launcher.

Ceva de reținut este faptul că lansatoarele nu sunt disponibile în mod constant în aproape toate limbile. Dacă doriți să personalizați ecranul proprietății într-o altă limbă decât engleza, este posibil să doriți să găsiți un lansator care este disponibil în această limbă specială.

Asigurați-vă că vă personalizați ecranul de pornire pentru a aplica un widget de golf. Widgeturile sunt aplicații pe care le puneți pe ecranul de pornire pentru a vă oferi mai multă structură. Există o varietate de posibilități de widget, cele mai populare fiind widget-ul Google Right Now și widget-ul Amazon Kindle.

Cel mai important lucru de reținut atunci când utilizați orice fel de widget este să vă asigurați că este legal pe propriul telefon. Mai multe widget-uri sunt disponibile gratuit, dar unele widget-uri pot necesita un abonament.

Dacă doriți să vă personalizați ecranul de pornire pentru a arăta ca ceva mai personalizat pentru nevoile dumneavoastra, există câteva moduri diferite de a realiza acest lucru. Cel mai important lucru este să luați o decizie cu privire la modul în care doriți să arate ecranul dumneavoastra de pornire.

Care este avantajarea la set home screen android?

O altă modalitate de a adăuga circumstanțe pe ecranul de pornire.

Adăugați aplicații pe care le aveți cu siguranță pe telefon.

Adăugați pictograme pentru lucrurile pe care le faceți des.

Controlați-vă notificările și setările curente dintr-un singur loc.

Primiți anunțuri cu lucruri care vă preocupă și nu trebuie să vă deschideți niciodată telefonul mobil.

Rămâneți organizat cu un inventar live al aplicațiilor și cărților dumneavoastra.

Care sunt punctele slabe ale set home screen android?

Există câteva dezavantaje în utilizarea set home screen android up. Primul dezavantaj este că comutați rapid între sarcini pentru monitorul de acasă. De asemenea, folosirea unui up poate fi dificil de păstrat ordonat.

Ce aspecte negative are set home screen android?

Când primiți inițial un telefon Android, ecranul de start va fi primul lucru pe care îl vedeți. De obicei, este o versiune simplă a ecranului cheie al telefonului dumneavoastra respectiv, cu comenzi rapide pentru aplicațiile și planurile preferate în partea de sus.

Dar există câteva dezavantaje în a avea un ecran de pornire configurat în acest fel. În general, poate fi puțin dezordonat și dezorganizat, ceea ce înseamnă că va fi dificil să accesezi rapid toate funcțiile telefonului tău.

De asemenea, poate fi dificil să știi ce aplicații participă pe ecranul de pornire al telefonului tău și pe care trebuie să le lansezi înainte de a putea avea încredere în ele. Aceasta poate fi o provocare dacă trebuie să susțineți funcțiile telefonului în timp ce cineva poate doarme sau chiar dacă vă concentrați asupra unui proiect într-un spațiu îngust.

În general, dezvoltarea unei configurații pentru ecranul de pornire cu un telefon Android poate fi puțin frustrantă, dar poate fi o modalitate excelentă de a vă menține telefonul organizat și disponibil. Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul ecranului dumneavoastra de pornire, puteți oricând să adăugați comenzi rapide sau aplicații suplimentare sau puteți arunca o privire asupra unor aplicații de monitorizare de acasă de la terțe părți.

Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă personaliza propriul ecran de pornire Android. O opțiune este să adăugați întotdeauna pictograme personalizate pe ecranul de pornire. Desemnați un tapet personalizat pentru ecranul dumneavoastra de pornire sau poate setați o anumită culoare pentru monitorul dumneavoastra de acasă. O altă opțiune ar trebui să fie adăugarea pictogramelor. Widgeturile vă pot ajuta să finalizați rapid lucrurile sau vă pot oferi un ecran de pornire mai static.

Dacă sunteți la cumpărături pentru un monitor de acasă simplu și elegant, personalizat exclusiv pentru telefonul dumneavoastra Android, poate doriți să luați în considerare utilizarea set home screen android. Aceste pachete vă permit să modificați totul, de la fontul și culoarea ecranului de start până la structura și aspectul acestuia.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult