Set after

★★★★☆

Va prezentam set after doar pentru tine. Avem un singur scop: sa adunam cele mai bune oferte si recenzii, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa mergeti in alta parte.

Perfect pentru tine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este rolul la set after?

Set after este un nume care se referă la timpul scurs de când a fost îndeplinită o anumită funcție sau obiectiv. Acest timp poate fi folosit pentru a organiza activități viitoare sau pentru a vă gândi la trecut. Poate fi folosit și pentru a afla cât de departe se află cineva pe cronologia Facebook pentru a atinge un obiectiv.

Care este avantajarea la set after?

Există multe avantaje pentru a vă stabili imediat după, inclusiv un somn mult mai bun, o forță de muncă mai inteligentă și o comunicare îmbunătățită. Aici sunt cateva exemple:

Dormi mult mai bine.

Vă va permite să vă odihniți mult mai bine noaptea. Atunci când oamenii au propriile lor ore normale de odihnă, au mai multe șanse să aibă un somn bun.

O forță de muncă mai înțeleaptă.

Vă va ajuta să vă folosiți timpul mai eficient. Bărbații și femeile programul lor normal de lucru, au șanse mai mari să aibă mai multă muncă în ziua lor de muncă.

Comunicare îmbunătățită.

Bărbații și femeile programul lor obișnuit de comunicare, probabil că vor avea conversații mai reușite.

Există mai multe avantaje atunci când vine vorba de cocoțat, așa că este necesar să luați în considerare care este cel mai bun moment pentru a o face.

Care sunt punctele slabe ale set after?

Există mai multe dezavantaje în a putea configura după o anumită perioadă de timp. Unul este pentru a ajuta la prevenirea greșelilor în timpul procesului de editare. Un altul este că poate ajuta la evitarea dependenței excesive de tehnologie. În cele din urmă, vă poate ajuta să evitați selecțiile pe care le puteți regreta în viitor.

Ce aspecte negative are set after?

Aspectele adverse ale pot fi multe lucruri. Oamenii pot fi prea concentrați asupra propriilor obiective fără a dori să lucreze cu cei din jur, pot fi, de asemenea, rigizi în gândirea lor, mai degrabă decât dispuși să se adapteze, sau pot fi prea ocupați cu viața lor personală pentru a fi atenți la ceea ce li se întâmplă. Se întâmplă în jurul tău. Există multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a ajuta la reducerea aspectelor negative specifice ale set after, dar cu siguranță este important să știți ce se întâmplă și să fiți pregătiți să faceți unele schimbări.

Romanul vine în special după viețile eroilor după evenimentele din cartea inițială.

Adesea, după aceea, se obișnuiește să descrie condițiile în care ceva sa întâmplat deja. Poate fi, de asemenea, aplicat ca o răsturnare atunci când faceți judecăți sau idei.

După evenimentele din joc, personajele sunt păstrate pe dispozitivele lor personale. Ei trebuie să găsească o modalitate de a reveni în societate și de a mustra pe cei care au greșit acești oameni. De asemenea, trebuie să găsească o modalitate de a preveni evenimentele să se repete.

Când aveam doisprezece ani, tatăl și mama mi-au cumpărat un jurnal și au început să mă învețe să scriu. De fapt, mi-a plăcut. În fiecare zi voi scrie aceste idei, gânduri și sentimente. Aș ține evidența progresului meu și a ceea ce lucram înainte. Voi scrie și despre prietenii mei, dar și despre familia mea. Am venit adesea cu lucruri care m-au entuziasmat sau poate cu lucruri care m-au întristat. Am început chiar să ne întâlnim cu jurnalul meu. A fost o modalitate minunată de a mă exprima personal și de a interacționa cu cei dragi.

În cele din urmă, m-am oprit de tot să scriu. Nu-mi place cum se simte să fii frecvent în contact cu gândurile și sentimentele noastre. De asemenea, nu mi-a plăcut ideea de a păstra toate gândurile și sentimentele care ghidează un ecran de afișare. Am decis că, în schimb, îmi voi păstra ziarul și îl voi folosi pentru a intra în legătură cu oameni și experiențe pe care cu siguranță le-aș putea experimenta altfel.

Chiar acum, în fiecare zi, partenerul meu și cu mine deschidem jurnalul și începem să scriem. Îmi place procesul de creație și sugestiile care îmi vin din propriile gânduri și sentimente. De asemenea, cred că este o soluție excelentă pentru a primi sugestii de la alte persoane. Uneori, partenerul meu și cu mine primim feedback la care nu mă așteptam și mă face să înțeleg cum scrisul meu ar putea fi mai bun. În general, cred că ținerea unui jurnal este o modalitate excelentă de a interacționa cu oamenii și, de asemenea, de a vă împărtăși opiniile și sentimentele.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult