Magazin

★★★★☆

Vrei sa sti cum sa minezi Criptomonede?

Vrei sa inveti cum sa extragi Bitcoins? Puteti alege doua cai diferite: puteti apela la o companie de "cloud mining" sau puteti cumpara si utiliza hardware conceput special pentru aceasta sarcina. Vom analiza ambele optiuni si vom incerca sa explicam de ce - desi niciuna dintre ele nu este ieftina - cloud mining reprezinta cea mai sigura investitie pentru banii dumneavoastra.

Ca in orice situatie, cercetarea este esentiala. Cand vine vorba de cumpararea de Bitcoin sau altcoins, retineti ca nimic nu este garantat in lumea criptomonedelor. La fel ca in viata reala, orice investitie poate fi pierduta, asa ca asigurati-va ca va documentati inainte de a scoate cardul de debit sau de credit.

Atunci cand Bitcoin si-a facut aparitia in 2009, procesul de extragere a primei criptomonede din lume nu necesita mai mult decat un computer de acasa, care nici macar nu trebuia sa fie foarte rapid sau modern. In prezent, punctul de intrare in lumea criptomonedelor este mult mai complicat daca vrei sa faci profit, desi asta nu inseamna ca este imposibil, dar nu mai este o industrie de casa care a fost odata.

Inainte de a vedea cum sa extragi singur bitcoini, este important sa retineti ca, desi exista incertitudine in toate lucrurile legate de criptomonede, mineritul este probabil cea mai volatila decizie. Fluctuatiile preturilor la hardware, schimbarile in dificultatea mineritului de bitcoini si chiar lipsa unei plati garantate la finalul muncii tale asidue fac din aceasta investitie una mai riscanta decat cumpararea directa de bitcoini.

Din aceasta cauza si din cauza volatilitatii pietei in general, poate fi dificil sa stii cum sa profiti de pe urma mineritului de bitcoin. 2018 a fost anul in care piata miniera a inregistrat o scadere drastica a profiturilor si a crescut vertiginos in ceea ce priveste barierele la intrare. Cu exceptia cazului in care nu se produce o schimbare semnificativa in tehnologia Bitcoin, este probabil ca lucrurile sa se desfasoare ca de obicei. In prezent, un bitcoin este evaluat la aproximativ 50.000 de dolari, dar extragerea lui poate costa foarte mult.

In cele din urma, cumpararea directa de bitcoini va ofera cel putin ceva in schimbul banilor dvs. imediat. In mod clar, acest lucru merita luat in considerare inainte de a merge pe calea mineritului.

Alege un mining

Accepti cookies? Citeste mai mult