Kit ryzen 3400g

★★★★☆

Va prezentam kit ryzen 3400g doar pentru tine. Avem un singur scop: sa adunam cele mai bune oferte si recenzii, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa mergeti in alta parte.

Perfect pentru tine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este rolul la kit ryzen 3400g?

De obicei, seria de procesoare Ryzen 3000 este cele mai recente și îmbunătățite procesoare din linia de procesoare Ryzen. Sunt concepute pur și simplu pentru calcularea front-end și pot include caracteristici precum 12 nuclee și 24 de fire și o nouă arhitectură Yoga.

Procesoarele Ryzen 3000 sunt importante din multe motive. Ei includ:

Acestea sunt cele mai puternice procesoare din linia de procesoare Ryzen.

Sunt concepute pentru calcule de înaltă performanță.

Acestea includ caracteristici precum 12 nuclee și douăzeci și patru de fire.

Acestea sunt importante din multe motive.

Care este avantajarea la kit ryzen 3400g?

Există multe avantaje în a putea utiliza kit ryzen 3400g față de alte procesoare. Unele dintre aceste avantaje includ:

Ryzen este cu siguranță mai rapid și chiar mai puternic în comparație cu majoritatea celorlalte procesoare.

Are un consum mult mai mic de energie decât alte procesoare.

Acesta este un procesor foarte fiabil.

Excelent mare potențial de overclocking.

Dacă sunteți în căutarea unui procesor puternic și de încredere, este o alegere excelentă.

Care sunt punctele slabe ale kit ryzen 3400g?

Există câteva dezavantaje în utilizarea ca computer principal. În primul rând, nu este la fel de puternic ca una dintre celelalte opțiuni de pe piață. În al doilea rând, nu este la fel de devreme ca unele dintre celelalte opțiuni disponibile pe piață. De asemenea, s-ar putea să nu ajungă la fel de fiabil ca unele dintre celelalte opțiuni de pe piață.

Ce aspecte negative are kit ryzen 3400g?

Există multe elemente negative. În primul rând, este scump. În al doilea rând, nu este foarte puternic. În al treilea rând, excelentă viteză scăzută a ceasului. În al patrulea rând, nu este foarte de încredere. În al cincilea rând, nu este foarte stabil. În al șaselea rând, durata de viață a bateriei foarte slabă. În al șaptelea rând, nu este la fel de rapid ca alte procesoare. În al optulea, are multă căldură. În al nouălea rând, are o cantitate mare de zgomot. În al zecelea rând, nu vezi acea tăcere în timp ce alte procesoare.

Este fantastic pentru cei care doresc să înceapă cu microprocesoarele Ryzen. Vine cu o varietate de componente hardware, ceea ce face ușor să începeți cu overclockare și inovații de performanță.

Kit ryzen 3400g este un laptop de gaming puternic, conceput pentru jucătorii serioși. Are o grăsime remarcabilă de 3400 g și un procesor puternic Intel Core i7-4720HQ. De asemenea, are o placă grafică GeForce GTX 1070 și 12 GB RAM.

Kit ryzen 3400g este un procesor de lux care este perfect pentru jucătorii cu buget redus. Este disponibil pentru vânzare în formate web pe 32 și 64 de biți și are o varietate de caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru cei care caută un procesor extrem de eficient. Are un ceas de bază de 3200 MHz și poate merge până la 3,5 GHz. În plus, are o serie de alte capacități care îl fac o alegere excelentă pentru jocuri, inclusiv suport pentru DirectX 12, AMD Crossfire și propriul TDP. 95 w. Computerul are, de asemenea, multe alte caracteristici care îl fac ideal pentru overclocker, de exemplu, suport pentru overclocking în 5 căi și o serie de alternative BIOS. În general, este o opțiune grozavă pentru cei care caută un procesor puternic, care este cu siguranță perfect pentru jucătorii cu buget redus.

Ryzen este de fapt un cip de procesor high-end care vine cu o mulțime de caracteristici. Unele includ: un dispozitiv de procesare cu 6 nuclee, o cantitate mare de cache și un Threadripper 2990X. Ryzen este un procesor puternic care se poate ocupa de orice sarcină pe care o aruncați. Cu un preț de 999 RON, greu pentru toată lumea, dar și pentru cei care cumpără un procesor puternic, Ryzen poate fi alegerea perfectă.

Astăzi vom vorbi despre cel mai nou lucru care este pus în vânzare din viitorul apropiat. Noul kit folosește Ryzen 3 2.20GHz și include un ceas de bază de 3200MHz. De asemenea, încorporează un ceas de sincronizare amplificat de 4100 MHz, ceea ce îl face un procesor puternic și rapid.

Există multe funcții și îmbunătățiri noi care au fost adăugate acestui nou kit. Una dintre cele mai mari caracteristici este noul Threadripper 1950X care a fost inclus cu sistemul. Acest nou Threadripper este realizat într-un fel de design și stil cu 12 nuclee/24 fire și are un ceas de bază de 4,2 GHz. Dispune, de asemenea, de o sincronizare amplificată de 4,6 GHz.

Există, de asemenea, multe alte funcții noi pe lângă îmbunătățirile care au fost adăugate. Unul dintre cele mai mari atribute este noul cooler stealth Wraith On care a fost adăugat la kit. Noul cooler este realizat într-o culoare închisă și are un design foarte neted. În plus, oferă o varietate de alte știri și îmbunătățiri.

Dacă sunteți în căutarea unui procesor puternic și rapid care va fi lansat cu siguranță în curând, atunci cu siguranță ar trebui să vă gândiți să obțineți kit ryzen 3400g în special. Acest nou procesor este programat să fie o îmbunătățire uriașă față de procesoarele anterioare care au fost lansate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult