Kit anulare egr bmw

★★★★☆

Va prezentam kit anulare egr bmw doar pentru tine. Avem un singur scop: sa adunam cele mai bune oferte si recenzii, astfel incat sa nu mai trebuiasca sa mergeti in alta parte.

Perfect pentru tine

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este rolul la kit anulare egr bmw?

Pachetul de anulare BMW EGR este o componentă importantă a oricărei mașini AS BMW HYBRID. Prin simpla anulare a combinației aer/combustibil a motorului pe benzină, acest kit permite mașinii să funcționeze cu putere în loc de benzină. Acest lucru va împiedica eventuala întreținere a mașinii, contribuind la economisirea energiei electrice.

Setul este disponibil pentru aproape toate mașinile BMW și este ușor de instalat. Include un senzor plus instrumentele necesare pentru a anula EGR. Anulând EGR, puteți economisi energie electrică și numerar pe factura de mașină.

Setul este de obicei o necesitate pentru orice mașină BMW. Vă poate economisi bani și vă poate ajuta la conservarea energiei.

Care este avantajarea la kit anulare egr bmw?

Există numeroase avantaje de a putea utiliza kit anulare egr bmw. Când utilizați un anumit kit, economisiți bani la factura de energie și vă mențineți mașina să funcționeze fără efort.

Sistemul vă economisește bani la factura de energie.

El te economisește bani pe factura de vitalitate. Anulând pur și simplu schimbările de benzină ale motorului dumneavoastra atunci când nu doriți, economisiți fonduri pe factura lunară de energie.

Sistemul vă menține vehiculul să funcționeze fără efort.

Echipamentul vă face ca mașina sau camionul să funcționeze fără probleme. Prin reprogramarea schimburilor de ulei de motor, veți menține motorul să funcționeze fără probleme. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lanțurile de distribuție, modificările uleiului și alte sarcini de service.

Kitul special este ușor de utilizat.

Kitul în special este ușor de utilizat. Trebuie doar să tipăriți anumite instrucțiuni, pe lângă faptul că le urmați cu atenție. Tot ce trebuie să fie făcut cu modurile de ulei de motor.

Care sunt punctele slabe ale kit anulare egr bmw?

De obicei, dezavantajele achiziționării unei mașini sunt că va face mașina mult mai puțin eficientă, poate adăuga, de asemenea, costuri la mașină și va crește probabilitatea defecțiunii motorului.

Ce aspecte negative are kit anulare egr bmw?

Sunt multe aspecte nefavorabile. Unele dintre acestea includ:

Este posibil să trebuiască să plătiți pentru kit, chiar dacă este posibil să nu îl utilizați.

Este posibil să nu vă puteți folosi mașina dacă trebuie să anulați egr.

Este posibil să trebuiască să plătiți pentru un egr nou dacă trebuie să îl terminați pe cel învechit.

Este posibil să trebuiască să așteptați mult timp pentru ca noul dumneavoastră EGR să ajungă în viitor.

Poate fi necesar să vă duceți mașina la un mecanic pentru a o repara.

Kit anulare egr bmw special este de fapt un serviciu care permite proprietarului mașinii să anuleze mașina individuală cu lumină Egr. Acest serviciu specific poate fi obținut pentru anumite modele BMW. Setul costă în jur de 160 RON și poate dura aproximativ o săptămână întreagă.

În cazul în care aveți vreodată un cod de eroare al programului pachet de anulare EGR (lumină roșie a gazelor naturale de evacuare), este posibil să aveți o problemă cu AS BMW HYBRID. Acest cod de eroare poate fi cauzat de faptul că filtrul de aer nu a fost înlocuit în conformitate cu manualul de utilizare al mașinii tale sau, cu siguranță, sistemul nu ține cont de faptul că mașina continuă să fie împinsă pentru a reveni la modul verde. În ambele cazuri, va trebui să luați mașinile respective pentru o reglare și curățare a motorului pentru a remedia această problemă.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult